Shoppailuun, kauppapaikkoihin ja ostoskäyttäytymiseen perehtyvä blogi

Bessey jälleenmyyjät myyvät laadukkaat työkalut kiinnitykseen ja leikkaamiseen

Bessey valmistaa korkealaatuisia työkaluja niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Se tunnetaan kiristys- ja leikkaustyökaluistaan, kuten puristimista sekä erilaisista saksistaan. Yritys perustettiin Saksassa vuonna 1889. Nykyään yritys toimii maailmanlaajuisesti ja sen tuotteita myyvät Bessey jälleenmyyjät. Tässä artikkelissa kerron työkaluista hieman tarkemmin

Kaikenlaiset kiinnitystyökalut

Besseyn valikoimasta löytyy hyvin monenlaisia puristimia, erilaisiin tarpeisiin. Herkempien materiaalien paikallaan pitämiseen tarvitaan muovisia puristimia, jotka eivät jätä jälkiä. Järeämpää kalustoa vaativiin kohteisiin tarjolla on metallista valmistettuja versioita. Valikoimasta löytyy puristimia sellaisiinkin tilanteisiin, jossa tilaa on vain vähän. Myös yhdellä kädellä operoitavia puristimia löytyy.

Pikapuristimet ovat erityisen kevyitä ja joustavia käytössä

Niin sanottuja pikapuristimia voidaan käyttää nopeasti ja helposti ja ne sopivat eripaksuisiin työkappaleisiin. Manuaalinen säätö ei ole tarpeen, vaan puristin toimii automaattisesti. Monet kiinnitystyökalut soveltuvat myös maalatuille pinnoille ja niissä on luistamisen estävä ominaisuus. Erilaisten kiinnitystyökalujen suuri tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeet.

Leikkaustyökalut erilaisten materiaalien, kuten metallilevyn, leikkaamiseen

Puristustyökalujen lisäksi Bessey tuottaa myös erilaisia ​​leikkaustyökaluja. Näitä ovat esimerkiksi levysakset ja muut erilaisten materiaalien ammattimaiseen leikkaamisen tarkoitetut työkalut. Niiden avulla voit työskennellä pidempään väsymättä, koska kunnollisten välineiden kanssa tarvitset vain vähän voimaa. Valikoimasta löytyy leikkaamiseen tarkoitettuja välineitä, kuten saksia ja veitsiä niin metallin leikkaamiseen kuin vaikkapa korujen valmistamiseen. Saksia on valikoimassa sekä oikea- että vasenkätisille.

Harrastekäsityöläiset ja työpajat löytävät etsimänsä

Bessey jälleenmyyjät myyvät erilaisia tarvikkeita niin ammattilaisten kuin harrastajienkin tarpeisiin. Valikoimassa on tarvikkeita korujen ja puutöiden tekemiseen sekä laadukkaita kotitaloussaksia. Näitä välineitä voivat harrastekäsityöläiset käyttää hyväksi sekä jokapäiväisessä elämässä että kunnostustöissä. Putkien kunnostamiseen tarvittavat työkalut ovat myös osa tuotevalikoimaa. Näitä työkaluja ei yleensä tarvita kotona, vaan ne on suunnattu lähinnä LVI-alan ammattilaisille. Putkityökaluihin kuuluvat pääasiassa pihdit, kuten litteät nokkapihdit, pyöreät nokkapihdit ja taittopihdit.

Kuinka löytää oikea tuote?

Löydät itsellesi sopivan tuotteen ottamalla yhteyttä suoraan Bessey jälleenmyyjään. Saat heiltä opastusta oikean työvälineet valintaan sekä sen turvalliseen käyttöön ja asianmukaiseen huoltoon. Laadukkaat työkalut takaavat mukavan ja turvallisen työskentelyn. Arvokkaista välineistä hyvää huolta pitämällä kestävät ne käytössä jopa vuosikymmeniä!